BİTLİS / TATVAN - Tatvan Anadolu Lisesi

Tatvan Anadolu Lisesi

Adres
KÜLTÜR MAH. CUMHURİYET BUL. BİTLİS TATVAN ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 173 TATVAN / BİTLİS
Vizyon
BİZ; TATVAN ANADOLU LİSESİ YÖNETİCİ, ÖĞRETMEN VE DİĞER ÇALIŞANLARI OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZİN, EĞİTİM VE ÖĞRETİM SÜRECİ SONUNDA EN AZ BİR YABANCI DİLİ KONUŞAN, OKUDUĞUNU ANLAYAN, TAMAMINA YAKINININ ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ALMAYA HAK KAZANMIŞ, BU OKULUN ÖĞRENCİLERİ OLMAKLA GURUR DUYAN KİŞİLER OLMALARI İÇİN VARIZ.
Misyon
İSTİYORUZ Kİ; OKULUMUZ ÇALIŞANLARI VE ÖĞRENCİLERİ, BUGÜN VE GELECEKTE, ATATÜRK İLKELERİNE BAĞLI, GÖREV VE SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE, EVRENSEL ANLAMDA İYİ İNSAN, İYİ VATANDAŞ, YAPICI, VERİMLİ, SAYGIN VE TATMİN EDİCİ BİR MESLEK SAHİBİ OLMANIN BİLİNCİNE VARSIN. İSTİYORUZ Kİ; BÜTÜN PAYDAŞLARIMIZ ÖZGÜR DÜŞÜNEN, DÜŞÜNDÜĞÜNÜ AÇIKLAMAKTAN ÇEKİNMEYEN, SORGULAYAN, BİLİMİ YOL GÖSTERİCİ OLARAK BENİMSEMİŞ, ÇEVRESİYLE BARIŞIK İNSANLAR OLSUN. İSTİYORUZ Kİ; ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİ, BÖLGESİNDEKİ YETENEKLİ ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ÖĞRETİM GÖRDÜĞÜ TEK SEÇKİN OKULUNUN FARKINI ÖZÜMSESİN, KORUYUP GELİŞTİRSİN; BU OKULUN MENSUBU OLMAKLA ONUR DUYULAN BİR KURUM OLMASININ BEKLENTİSİ VE HEDEFİNE ODAKLANMIŞ OLSUN.
Okul Başarımıza Her Yıl Yeni Başarılar Ekliyoruz
Biyoloji Laboratuvarı :1
MERKEZİ DOĞAL GAZ
Ulaşım
Şehiriçi Minibüslerle ve yaya olarak okulumuza ulaşılabilir.İlçe Merkezinden Otogar ve Kültür Mahallesi güzergahına 10 dakikada bir kalkan şehiriçi Minibüslerle okulumuza ulaşılır.
Cumhuriyet cd. No:173 Tatvan Bitlis
Bitlis Merkezine 25 Km,İlçe Merkezine ise 1Km uzaklıktadır.
2023-2024: 120
Taban-Tavan Puan Bilgileri