BİTLİS / TATVAN - Tatvan Anadolu Lisesi

Ock

Okul Dergimiz ZÜMRÜDÜ ANKA'nın ilk sayısı yayınlandı. Muharrem DURMUŞ hocamızın rehberliğinde bizzat öğrencilerimiz tarafından hazırlanan dergimizi beğenilerinize sunuyoruz. Emeği Geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ock

Verem Haftası nedeniyle Bitlis Verem Savaş Dispanseri doktor ve hemşireleri verem hastalığı konusunda öğrencilerimize seminer verdiler. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

12. sınıf Öğrencilerimizle birlikte Milli Savunma Üniversitesinin tanitımına katıldık. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Tatvan Belediyesi tarafından her ay düzenlenen yazar öğrenci buluşmasının bu ayki konuğu yazarı sıtkı ASLANHAN 12. Sınıf öğrencilerimize "BAŞARIYA GÜLÜMSE" Konulu söyleşi gerçeklşetirdi. Belediye başkanımız ve yazarımıza çok teşekkür ederiz.

Kas

Tatvan Beledeysi tarafından düzenlenen Yazar Fatih DUMAN 'ın "BİZ ASLINDA KİMİZ" söyleşisine öğrencilerimizle birlikte katılım sağlayarak değerli yazarımıza kitap imzalattırdık.

Kas

Atamızı 85. Ölüm Yıldönümünde Saygı Rahmet ve Şükranla Andık.

Ekm

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı etkinliklerinden ''100. Yılda 100 Kitap Hediyesi" projesi kapsamında Benekli Köyü İlk okulunu ziyaret eden öğretmen ve öğrencilerimiz 2. sınıf öğrencilerine kitap hediye ettiler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından 100. yıl koreografisi çalışması yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Sadullah Gencer Sosyal Bilimler Lisesinin Proje Ekibince hazırlanan ve  "Cumhuriyetimizin 100. Yılına girerken Cumhuriyetin Kuruluşuna emek verenleri anmak  ve tanımak " amacı ile  gerçekleştirilecek olan “100. Yılda Cumhuriyetin 100 Kahramanını Tanıyalım” proje sunumu Sadullah Gencer Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından  yapıldı. Sunumlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.